Potražimo istinu u moru laži

Ads

Total Pageviews

USAMLJENA GOSPOĐA (33) TRAŽI AVANTURU. SPREMNA SAM I PLATITI ZA DOBROG MUŠKARCA



Zovem se Lucija i imam 33 godine, još uvijek sam gospođa nisam se rastala jer mi je muž umro i tako mi je ostalo njegovo prezime.

Živim u svojoj velikoj kući katnici i živim od njegove mirovine, velika je dovoljno da mogu živjeti luksuzno uz svoj rad na poljoprivredi i sa životinjama.

Otkada je on umro nisam bila niti sa jednim muškarcem, i jako teško ih nalazim. Ne znam zašto je to tako ali baš nemam sreće i osjećam se skroz usamljeno u toj praznoj kući.


Tražim nekoga samo za avanture jer nisam spremna da ulazim ponovo u neku vezu i mislim da sam prestara za to i da je moje vrijeme prošlo što se toga tiče. I nisam više za to da nekome služim i da mu budem dostupna 24 sata dnevno niti si hoću to dozvoliti.

Bila bih sa nekim samo da zadovoljim svoje potrebe kada mi dođe, i da imam povremeno od nekoga koju riječ utjehe ili samo za razgovor. Ništa od toga mi više ne treba i sasvim mi je dovoljno to.

Ne mora biti mojih godina i dolaze u obzir i mlađi koji vole starije žene dapače bilo bi mi drago, i za dobrog muškarca sam spremna dobro i platiti. Tko je zainteresiran neka mi se slobodno javi ja ću ga naći i dodati na svoju listu i dalje ćemo se dogovoriti.


Share: